Sitemap
Recent Posts
Prijava na novice

  Ime in priimek

  Elektronski naslov

  Uspešnost poslovanja
  Dimnikarski informacijski sistemu
  program za dimnikarje, kataster, dimnikarski informacijski sistem, dimnikarski program
  186
  post-template-default,single,single-post,postid-186,single-format-standard,river-core-1.0.5,river-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

  Uspešnost poslovanja

  Uspešnost administrativnih del merimo z večimi kriteriji, kot so na primer: hitrost obdelave podatkov, število napak v procesu obdelave, zanesljivost rezultatov, obseg vključenih virov, kot so čas, ljudje, denar, ipd. Skupek naštetih kriterijev odločilno vpliva na dodano vrednost, ki jo ustvarja vaše podjetje.

  Sodobna programska oprema lahko pripomore k avtomatizaciji pisarniškega dela, kar vam prihrani čas ter poveča kvaliteto in učinkovitost ter zmanjša stroške dela zaposlenih. Avtomatizacija delovnih procesov hkrati zmanjšuje število napak, oziroma je možno le-te hitro najti in popraviti.

  Seveda pa ostaja dejstvo, da je zadovoljstvo vaših strank predvsem odvisno od prijaznosti, kvalitete, hitrosti in cene vaših storitev.

  Kaj pravijo uporabniki, ki so že preizkusili delovanje DIS?

  Pred uvedbo DIS-a smo porabili za izdelavo 1.200 najav najmanj dva delovna dneva. Zdaj naredimo isto delo v 2 urah, kar je 8-krat hitreje. Ob tem je vse skupaj bistveno enostavneje pa tudi kvaliteta je večja, saj program močno zmanjša število napak, ki so se pri ročnem delu pogosto pojavljale.
  Pred uvedbo DIS-a, smo v skladu z dogoletno prakso imeli na pet do osem zaposlenih dimnikarjev enega vodjo, ki je koordiniral njihovo delo. Po uvedbi DIS skrbi za koordinacijo dela dimnikarjev ena sama oseba, saj program vse skupaj odlično podpre, načrtovanje in razporejanje dela pa v veliki meri avtomatizira. Urniki, dopusti, bolniške ter vsi ostali podatki so vedno dostopni, zaradi česar je vodenje enostavnejše, manj stresno in povsem pregledno. Ocenjujemo, da smo z uvedbo DIS prihranili od dve do tri letne bruto plače, kar pomeni za nas okoli 60.000 EUR prihranka vsako leto. To je že na letnem nivoju visok znesek, če pa pogledamo koliko je to v petih ali desetih letih ... DIS nas je prepričal, da je resnično možno povečati kvaliteto dela, hkrati pa znižati stroške poslovanja. V teh razmerah je to seveda odlično.
  Praktično nemogoče je izračunati dejanske stroške iskanja arhiviranih dokumentov v fasciklih in vsakič, ko je bilo to treba narediti, smo naleteli na problem. Odkar imamo v podjetju DIS, vodimo celoten rahiv dokumentov pod imenom stranke ter v elektronski obliki. Samo nekaj klikov je potrebnih in že so podatki na ekranu, lahko jih izpišemo na printer, pošljemo nekomu po elektronski pošti ali naredimo z njimi karkoli drugega. To je sedaj povsem druga zgodba.
  18